ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Το σεμινάριο αξιόλογο και περιεκτικό! Ξεκαθάρισε μέσα μου τις λίγες σημαντικές κινήσεις που γνώριζα, πως πρέπει να κάνω και δεν έχω πια δικαιολογία να αναβάλλω! Ευχαριστώ Νέστορα!
Μαρίνα Τεντσογλίδου
Μαρίνα Τεντσογλίδου
Μηχανικός Μεταλλείων ΕΜΠ ΜΒΑ Nottingham Trent University
«Σημαντικό και αξιέπαινο! Θα πάρω μεγάλη βοήθεια για το υπόλοιπο της ζωής μου».
Μηχανολόγος Μηχανικός
Κωνσταντίνος Τσιάρας
Μηχανολόγος Μηχανικός
Σας ευχαριστούμε για τις αξίες που μας διδάξατε ότι το ιδανικό στη ζωή δεν είναι τόσο το να κατακτάς, όσο το να μάχεσαι.
Οι μαθήτριές σας (Βοηθοί Φαρμακείων) από την Πτολεμαϊδα
Ο κ. Νέστορας Κολοβός, με τις πολύτιμες γνώσεις του για την επιχειρηματικότητα και τον μοναδικό τρόπο επικοινωνίας που διαθέτει, καταφέρνει να μιλάει στην ψυχή, στο μυαλό και στην καρδιά κάθε επιχειρηματία και εργαζόμενου. Με απλή και κατανοητή γλώσσα, ενισχύει την ψυχολογία και την επιχειρηματική διάθεση, προσφέροντας όραμα και προοπτικές ανάπτυξης. Με στοχευμένες πρακτικές, τακτικές και στρατηγικές, ενεργοποιεί τη δημιουργική σκέψη και τη δημιουργική δράση, αποκαλύπτοντας νέους δρόμους και διεξόδους για τη βελτίωση της παραγωγικότητας, της αποδοτικότητας και κυρίως της αποτελεσματικότητας. Ένας πολύτιμος συνεργάτης για κάθε παλιό, νέο ή υποψήφιο επιχειρηματία.
tzimopoulos giorgos
ΤΖΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε.
4o χλμ. Ε.Ο. ΚΟΖΑΝΗΣ- ΛΑΡΙΣΑΣ
Ο Δρ Νέστορας Κολοβός, με την ομιλία-σεμινάριο, “Πως να αναπτύξετε την επιχειρηματική σας ικανότητα» εμβαθύνει με απλό και μεθοδικό τρόπο στην επιχειρηματικότητα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην επιχειρηματική ψυχολογία και την ανάπτυξη της επιχειρηματικής σκέψης. Με αυτό τον τρόπο ενισχύει την αυτοπεποίθηση και διευρύνει τους επιχειρηματικούς ορίζοντες. Παράλληλα, προσφέρει προοπτικές και κίνητρα ανάπτυξης σε κάθε επιχειρηματία, καθώς και άμεσα εφαρμόσιμες προτάσεις και λύσεις για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της καθημερινότητας. Είναι ένα μοναδικό σεμινάριο που πρέπει να παρακολουθήσει κάθε παλαιός, νέος και υποψήφιος επιχειρηματίας. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
kiriakidis kostas
Κώστας Κυριακίδης
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κοζάνης
Για τη βελτίωση της οικονομίας, εκτός από το ευνοϊκό επιχειρηματικό περιβάλλον, απαραίτητη προϋπόθεση είναι και η βελτίωση της επιχειρηματικής ικανότητας των επιχειρηματιών. Ο κ. Νέστορας Κολοβός καταφέρνει με απλό και μεθοδικό τρόπο να προσεγγίζει αποτελεσματικά την επιχειρηματικότητα και να ενισχύει την επιχειρηματική σκέψη και την επιχειρηματική δράση.
ουσουλτζογλου νικος
Νικόλαος Ουσουλτζόγλου
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ημαθίας
"Η μεθοδικότητα και η αποτελεσματικότητα, με την οποία ο κ. Νέστορας Κολοβός, αναλύει την επιχειρηματικότητα, δημιουργεί νέους τρόπους σκέψης και δράσης και οδηγεί σε καλύτερες προοπτικές ανάπτυξης και επαγγελματικής επιτυχίας".
Δημήτριος Αδάμ
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Λάρισας
"Ο μοναδικός τρόπος, με τον οποίο ο κ. Νέστορας Κολοβός, προσεγγίζει και αναλύει την επιχειρηματικότητα, αποτελεί πηγή έμπνευσης για κάθε επιχειρηματία, καθώς καταφέρνει να τον εμπνέει και να τον ενθαρρύνει, για να λειτουργεί πιο παραγωγικά, πιο αποδοτικά και πιο αποτελεσματικά".
giamas giannis
Ιωάννης Γιαμάς
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Πρέβεζας
Ευχαριστούμε θερμά τον Δρ Νέστορα Κολοβό για την ωφέλιμη ομιλία, που στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον, έδωσε τόνο αισιοδοξίας, ενθάρρυνε τους νέους στην επιχειρηματικότητα, με όπλο πάντα τη γνώση.
Pafilis Dimitrios
Δημήτριος Παφύλης
Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας - Δήμος Κοζάνης