Γιατί κάποιες επιχειρήσεις είναι πιο πετυχημένες από τις άλλες;

Γιατί κάποιες επιχειρήσεις είναι πιο πετυχημένες από τις άλλες;

Όλοι οι επιχειρηματίες, βάζουν την ιδέα τους, επενδύουν τα χρήματά τους, δημιουργούν καταστήματα, γραφεία, βάζουν εμπορεύματα ή προσφέρουν υπηρεσίες, κάνουν διαφήμιση και περιμένουν να δουλέψουν.

– Γιατί όμως κάποιες επιχειρήσεις τα καταφέρνουν καλύτερα από τις άλλες;

– Γιατί κάποιοι επιχειρηματίες είναι πιο πετυχημένοι από τους άλλους;

Η απάντηση είναι απλή.

– Επειδή κάνουν κάτι καλύτερα από τούς άλλους.

– Επειδή γνωρίζουν κάτι περισσότερο από τους άλλους.

– Επειδή γνωρίζουν πως να λειτουργήσουν καλύτερα την επιχείρησή τους.

Για να γίνετε πετυχημένοι επιχειρηματίες, πρέπει συνεχώς να σκέφτεστε επιχειρηματικά, να αποφασίζετε επιχειρηματικά και να ενεργείτε επιχειρηματικά. Για να γίνουν όμως όλα αυτά πρέπει συνεχώς να μαθαίνετε.

Δυστυχώς, το 99% των επιχειρηματιών δεν θέλουν να μάθουν. Προτιμούν να λειτουργούν εμπειρικά, με τις ίδιες σκέψεις που είχαν πριν από χρόνια όταν ξεκίνησαν. Γι αυτό και θέτουν σε κίνδυνο τις επιχειρήσεις τους. Γι αυτό και το 90% κλείνουν στα πρώτα 5 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας τους.

Φανταστείτε ένα γιατρό, έναν δικηγόρο, έναν μηχανικό, έναν οικονομολόγο, έναν καθηγητή να μην ενημερώνονται για την επιστήμη τους. Πώς θα δούλευαν; Πώς θα κρατούσαν τις δουλειές τους;

Σήμερα δεν υπάρχουν μυστικά για την επιτυχία των επιχειρήσεων.

Ότι έχει πετύχει κάποιος άλλος μπορείτε να το πετύχετε κι εσείς. Αρκεί να μάθετε. Να μάθετε να κάνετε κι εσείς ότι κάνουν οι πετυχημένοι επιχειρηματίες.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, είμαι στη διάθεσή σας, για μια συνάντηση, ΔΩΡΕΑΝ, για να σας εξηγήσω πως μπορείτε να βελτιώσετε τις επαγγελματικές και επιχειρηματικές σας ικανότητες και επιδόσεις και να αυξήσετε την κερδοφορία σας.

 

Υ.Γ. Ο Δρ Νέστωρ Κολοβός βοηθάει επιχειρηματίες να μάθουν τα μυστικά της επιχειρηματικότητας και να αυξήσουν την κερδοφορία τους.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *